Συχνές Ερωτήσεις για το ημιμόνιμο μακιγιαζ

Συχνές Ερωτήσεις για το ημιμόνιμο μακιγιαζ

Ποιους εξυπηρετεί το μόνιμο μακιγιάζ;

Τα άτομα που δεν τους περισσεύει χρόνος για την περιποίησή τους καθώς μπορούν να κάνουν μπάνιο, να κολυμπήσουν ή να ιδρώσουν χωρίς τον κίνδυνο να μετατοπιστεί ή σβηστεί. Άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες στα καλλυντικά, έχουν χάσει μερικώς ή πλήρως τις βλεφαρίδες ή τα φρύδια τους, έχουν ουλές στα βλέφαρα, τα φρύδια ή τα χείλη.

Πόση ώρα διαρκεί η εφαρμογή;

Ο χρόνος που απαιτείται για την εφαρμογή εξαρτάται από την εκάστοτε περιοχή και τις ανάγκες του καθενός. Συνήθως κυμαίνεται από 2 – 2,5 ώρες.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται;

Μία εφαρμογή είναι αρκετή αλλά συνήθως χρειάζεται μία επαναληπτική μετά από ένα μήνα, καθώς ένα ποσοστό του χρώματος μπορεί να έχει απορροφηθεί.

Είναι επώδυνο;

Όχι, διότι πραγματοποιείται υπό την επήρεια καταπραϋντικών προϊόντων, γι’ αυτό και ο χρόνος αποκατάστασης είναι πολύ σύντομος.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το μόνιμο μακιγιάζ έχει διάρκεια περίπου 2 χρόνια. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ο τύπος του δέρματος , σε ποια ηλικία βρίσκεται ο πελάτης (όσο πιο νέος τόσο λιγότερο διαρκεί το μόνιμο μακιγιάζ λόγω της συχνής ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος) και κατά πόσο καλά θα το φροντίσει στη συνέχεια. Ο χειρότερος εχθρός για το μόνιμο μακιγιάζ είναι ο ήλιος γιατί επιταχύνει την παραγωγή νέων κυττάρων και αποχρωματίζει (ξεθωριάζει) το χρώμα.

Είναι βλαβερό για την υγεία;

Όχι, διότι οι χρωστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι αποστειρωμενες και παρασκευάζονται με βάση το οξείδιο του σιδήρου, το οποίο είναι ακίνδυνο για το δέρμα. Επιπλέον, το εγγυώνται πολλά χρόνια ερευνών στον ιατρικό χώρο.

Θα μπορέσω να δώσω αίμα;

Ναι, εξαιτίας του ότι οι χρωστικές ουσίες παραμένουν στο δέρμα και η διαδικασία πραγματοποιείται με την κατάλληλη αντισηψία.

Θα φύγει από τη μόδα;

Όχι, γιατί δεν είναι μακιγιάζ. Είναι μια περιποίηση-θεραπεία που τονίζει και εναρμονίζει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου.